Söderslätts Bok, Papper & Musik Aktiebolag

Skåne län

Information

I Trelleborg finns det ett Aktiebolag som heter Söderslätts Bok, Papper & Musik Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Söderslätts Bok, Papper & Musik Aktiebolag i Skåne län. Trelleborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Söderslätts Bok, Papper & Musik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2009-05-21 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1993-01-14 så har Söderslätts Bok, Papper & Musik Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Söderslätts Bok, Papper & Musik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Söderslätts Bok, Papper & Musik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Alg. 50, 231 42, Trelleborg. Vi ni istället prata med Söderslätts Bok, Papper & Musik Aktiebolag så kan ni göra det på 0410-10011.

Bolaget skall bedriva handel med böcker, pappers-, kontors- och multimediavaror samt värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Löfberg, Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfberg, Barbro Yvonne som är född 1953 och har titeln Suppleant, Jansson, Karl Rune Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Söderslätts Bok, Papper & Musik Aktiebolag har 556460-5920 som sitt organisationsnummer.