Plutokraten Aktiebolag

Skåne län

Information

556461-0664 är organisationsnummer för bolaget Plutokraten Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Plutokraten Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Plutokraten Aktiebolag finns i.

Plutokraten Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-02-11 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Plutokraten Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Plutokraten Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Plutokraten Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Plutokraten Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-6115027 eller genom brev på följande adress:
Prostens v. 7, 231 56, Trelleborg

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom internationella utbildningsprojekt samt administrativ konsultverksamhet. Bolaget skall även driva övrig serviceverksamhet i samband med utbildningsprojekt. Bolaget driver även verksamhet genom att äga, förvalta och försälja värdepapper och fastigheter. Bolaget skall också äga, förvalta och sälja travhästar och driva därmed sammanhängande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Plutokraten Aktiebolag och det är Lienau, Freddie Erwin Franz som är född 1953 och har titeln VD, Lienau, Freddie Erwin Franz som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lienau, Karin Lisbeth Marianne som är född 1951 och har titeln Suppleant, Christensson, Kent Thomas Walter som är född 1962 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,