Lindstedt Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

556461-9897 är organisationsnummer för företaget Lindstedt Fastighets Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lindstedt Fastighets Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Lindstedt Fastighets Aktiebolag finns i.

Lindstedt Fastighets Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-03-19 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lindstedt Fastighets Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-21.

Lindstedt Fastighets Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lindstedt Fastighets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lindstedt Fastighets Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0410-40071 eller genom brev på följande adress:
Hamng. 16, 231 42, Trelleborg

Bolaget skall förvalta fastigheter, äga och förvalta samt bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lindstedt Fastighets Aktiebolag och det är Lindstedt, Jan Christer som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindstedt, Anna-Karin Eva Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Christensson, Jan Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson AB som är född och har titeln Revisor,