Crosseurope Aktiebolag

Skåne län

Information

556468-4305 är organisationsnummer för bolaget Crosseurope Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Crosseurope Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Crosseurope Aktiebolag finns i.

Crosseurope Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-06-11 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Crosseurope Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Crosseurope Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Crosseurope Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jönsson, Nils Göran Kenneth -Lendenfelt, Stefan Ernst Peter

Vill ni komma i kontakt med Crosseurope Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0410-58880 eller genom brev på följande adress:
Dalaslingan 5, 231 32, Trelleborg

Bolaget skall driva transport & spedition samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Crosseurope Aktiebolag och det är Jönsson, Nils Göran Kenneth som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lendenfelt, Stefan Ernst Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmkvist Lendenfelt, Louise Marita som är född 1968 och har titeln Suppleant, Jönsson, Gun Ingrid Margareta som är född 1952 och har titeln Suppleant, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor