A. B. Vindkraft Aktiebolag

Skåne län

Information

A. B. Vindkraft Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där A. B. Vindkraft Aktiebolag finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. A. B. Vindkraft Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket A. B. Vindkraft Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. A. B. Vindkraft Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till A. B. Vindkraft Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gislöv Råborg, 231 91, Trelleborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0410-335090.

Trelleborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är A. B. Vindkraft Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

A. B. Vindkraft Aktiebolag har idag 556468-9510 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Olsson, Bo Arne är den som för stunden ansvarar för A. B. Vindkraft Aktiebolag

Bolaget skall marknadsföra, sälja och bygga vindkraftverk och därmed förenlig verksamhet.

I A. B. Vindkraft Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Bo Arne som är född 1944 och har titeln VD, Olsson, Bo Arne som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Bo-Axel Fredrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Lars Göran Mikael som är född 1966 och har titeln Suppleant, Arnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln Revisor, BDO Nordic Trelleborg AB som är född och har titeln Revisor.