Morion Fastighetsförvaltning Aktiebolag

Skåne län

Information

I Trelleborg finns det ett Aktiebolag som heter Morion Fastighetsförvaltning Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Morion Fastighetsförvaltning Aktiebolag i Skåne län. Trelleborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1993-08-09 så har Morion Fastighetsförvaltning Aktiebolag varit registrerat. Idag är Morion Fastighetsförvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Morion Fastighetsförvaltning Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Österg. 35, 231 44, Trelleborg. Vi ni istället prata med Morion Fastighetsförvaltning Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall förvalta egen och annans fasta egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Wiberg, Alf Tommy Christer som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiberg, Alf Daniel Christian som är född 1979 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Morion Fastighetsförvaltning Aktiebolag har 556469-2274 som sitt organisationsnummer.