Trebo Byggnads Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva entreprenader och servicearbeten inom byggnadssektorn samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Trebo Byggnads Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är Trebo Byggnads Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 1993-11-23 så skapades Trebo Byggnads Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Trebo Byggnads Aktiebolag har haft det sedan -0001-11-30.

Trebo Byggnads Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556475-8588 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Trelleborg.

Just nu är Trebo Byggnads Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Trebo Byggnads Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0410-10570 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jönsson, Gert Åke -Persson, Bengt-Åke

Följande personer är på något sätt aktiva inom Trebo Byggnads Aktiebolag är Jönsson, Gert Åke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Bengt-Åke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, B Margareta Ann-Christin som är född 1951 och har titeln Suppleant, Kristensen, Curt Flemming som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .