Marknadsundersökarna Pia Nilsson Aktiebolag

Skåne län

Information

Marknadsundersökarna Pia Nilsson Aktiebolag är en verksamhet som finns i Trelleborg. I Marknadsundersökarna Pia Nilsson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Pia Lise-Lotte Cecilia som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Ove Rickard som är född 1944 och har titeln Suppleant, Andersson, Anett Madelein som är född 1967 och har titeln Revisor, LOGIC-Husen i Sälen och Båstad Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Marknadsundersökarna Pia Nilsson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Marknadsundersökarna Pia Nilsson Aktiebolag på telefon 0410-24400.

Bolaget skall bedriva konsultativ verksamhet inom marknads- undersökningar, utbildning, marknadsföring och information, samt konsultverksamhet med produkt och marknadsutveckling inom livsmedel och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Marknadsundersökarna Pia Nilsson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Marknadsundersökarna Pia Nilsson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Marknadsundersökarna Pia Nilsson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Marknadsundersökarna Pia Nilsson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Marknadsundersökarna Pia Nilsson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Marknadsundersökarna Pia Nilsson Aktiebolag har 556477-3843 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.