Stadshotell & Restaurang Böst AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trelleborg och Stadshotell & Restaurang Böst AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Stadshotell & Restaurang Böst AB är ett av dem. Statusen för Stadshotell & Restaurang Böst AB är att Bolaget är aktivt.

Stadshotell & Restaurang Böst AB är ett Aktiebolag och skapades 1993-11-30. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stadshotell & Restaurang Böst AB ska trivas.

Stadshotell & Restaurang Böst AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-29. I Trelleborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva hotell-, restaurang- och pubverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stadshotell & Restaurang Böst AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-29.

Idag är Stadshotell & Restaurang Böst AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Stadshotell & Restaurang Böst AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-41200.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Stadshotell & Restaurang Böst AB är Radojevic, Zivadinka som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anna Sara Emelie som är född 1982 och har titeln Suppleant, Radojevic, Jelena som är född 1979 och har titeln Suppleant, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor, .

Stadshotell & Restaurang Böst AB har 556478-2224 som sitt organisationsnummer.