Fastighets AB Mary

Skåne län

Information

Fastighets AB Mary är ett av många verksamheter som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Fastighets AB Mary finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Fastighets AB Mary är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-11-01.

Fastighets AB Mary som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-01-13. Men sedan 2007-11-01 så har Fastighets AB Mary varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Nyg. 35, 231 45, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fastighets AB Mary så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-19335.

Trelleborg arbetar för att verksamheter som Fastighets AB Mary ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fastighets AB Mary. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fastighets AB Mary är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fastighets AB Mary och det är följande personer, Rydje, Laila Birgitta Marianne som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson Rydje, Anette Marie som är född 1965 och har titeln Suppleant, Arnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln Revisor, BDO Nordic Trelleborg AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fastighets AB Mary är 556478-7199.