Turner Tandläkarpraktik Aktiebolag

Skåne län

Information

556482-1022 är organisationsnummer för bolaget Turner Tandläkarpraktik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Turner Tandläkarpraktik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Turner Tandläkarpraktik Aktiebolag finns i.

Turner Tandläkarpraktik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-02-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Turner Tandläkarpraktik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Turner Tandläkarpraktik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Turner Tandläkarpraktik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Turner Tandläkarpraktik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0410-16020 eller genom brev på följande adress:
Alg. 24, 231 42, Trelleborg

Bolaget skall driva tandläkarpraktik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Turner Tandläkarpraktik Aktiebolag och det är Turner, Yvonne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindén, Barbro Anita som är född 1957 och har titeln Suppleant, Widerstrand, Bo Tom Bertil som är född 1949 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,