JOCÅ-Teknik Aktiebolag

Skåne län

Information

556488-7726 är organisationsnummer för företaget JOCÅ-Teknik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JOCÅ-Teknik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som JOCÅ-Teknik Aktiebolag finns i.

JOCÅ-Teknik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-07-13 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JOCÅ-Teknik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

JOCÅ-Teknik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JOCÅ-Teknik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Cecilia Birgitta Heléne -Nilsson, Claes Åke -Nilsson, Elisabet Ann-Christin -Nilsson, Pär Åke Jonas

Vill ni komma i kontakt med JOCÅ-Teknik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0410-17500 eller genom brev på följande adress:
Dalaslingan 1, 231 32, Trelleborg

Bolaget skall bedriva tillverkning och montering inom plastindustrin samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JOCÅ-Teknik Aktiebolag och det är Nilsson, Claes Åke som är född 1944 och har titeln VD, Nilsson, Claes Åke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Pär Åke Jonas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Cecilia Birgitta Heléne som är född 1970 och har titeln Suppleant, Nilsson, Elisabet Ann-Christin som är född 1946 och har titeln Suppleant, Widerstrand, Bo Tom Bertil som är född 1949 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor,