Ekeliden LKW AB

Skåne län

Information

Ekeliden LKW AB är ett av många bolag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Ekeliden LKW AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ekeliden LKW AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Ekeliden LKW AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1994-09-17. Men sedan 1994-01-01 så har Ekeliden LKW AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till L. Beddinge 680, 231 98, Klagstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ekeliden LKW AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-25130.

Trelleborg arbetar för att bolag som Ekeliden LKW AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ekeliden LKW AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av lastpallar, trävaror och emballage samt detaljförsäljning av textilier, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ekeliden LKW AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ekeliden LKW AB och det är följande personer, Vikström, Katri Helena som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Dianat, Tina Terttu Susanna som är född 1963 och har titeln Suppleant, Gyllenberg, Mats Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Sven-Erik Nilsson i Malmö AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ekeliden LKW AB är 556493-9758.