Cocette i Trelleborg Aktiebolag

Skåne län

Information

556496-5670 är organisationsnummer för bolaget Cocette i Trelleborg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cocette i Trelleborg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Cocette i Trelleborg Aktiebolag finns i.

Cocette i Trelleborg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-11-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cocette i Trelleborg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Cocette i Trelleborg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Cocette i Trelleborg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Cocette i Trelleborg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0410-40111 eller genom brev på följande adress:
Alg. 31, 231 42, Trelleborg

Bolaget skall bedriva handel med konfektion ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cocette i Trelleborg Aktiebolag och det är Ellerström, Annette Ann-Christin som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ellerström, Nils Fredrik som är född 1951 och har titeln Suppleant, Christensson, Jan Erik som är född 1958 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson AB som är född och har titeln Revisor,