Novalog AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Novalog AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. Novalog AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Novalog AB är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556498-9456.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0410-41945 alternativt besöka eller skicka post till Novalog AB på följande adress Mellanköpingev. 1, 231 34, Trelleborg.

Novalog AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Novalog AB så sitter följande personer i styrelsen: Pettersson, Hans Ola Torbjörn som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Terlaak, Gun Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva transporter, spedition, flyttningsuppdrag och godsförmedling och därmed förenlig verksamhet.