Försäkringsbyrån i Skåne Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Försäkringsbyrån i Skåne Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. Försäkringsbyrån i Skåne Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Försäkringsbyrån i Skåne Aktiebolag är momsregistrerat sedan2008-10-02 och har organisationsnummer 556499-8325.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0410-15260 alternativt besöka eller skicka post till Försäkringsbyrån i Skåne Aktiebolag på följande adress Västerg. 3 B, 231 64, Trelleborg.

Försäkringsbyrån i Skåne Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Försäkringsbyrån i Skåne Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Glimberg, Maria Isabelle som är född 1972 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäkringsmäkleri samt därmed förenlig verksamhet.