Jonas Åkerman Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva jordbruk, djurproduktion och skadedjursbekämpning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jonas Åkerman Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är Jonas Åkerman Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 1994-12-19 så skapades Jonas Åkerman Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Jonas Åkerman Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Jonas Åkerman Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556502-2331 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Trelleborg.

Just nu är Jonas Åkerman Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Jonas Åkerman Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-485464 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jonas Åkerman Aktiebolag är Åkerman, Bo Jonas Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerman, Anna Britt som är född 1941 och har titeln Suppleant, Ortman, Hans Gustav som är född 1948 och har titeln Revisor, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, ORTMAN & D Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor.