Rosengren & Walldén Redovisning AB

Skåne län

Information

Rosengren & Walldén Redovisning AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Rosengren & Walldén Redovisning AB finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rosengren & Walldén Redovisning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Rosengren & Walldén Redovisning AB har haft sedan 1995-01-01. Rosengren & Walldén Redovisning AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Rosengren & Walldén Redovisning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Johan Kocksg. 42, 231 53, Trelleborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0410-17270.

Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Rosengren & Walldén Redovisning AB Privat, ej börsnoterat.

Rosengren & Walldén Redovisning AB har idag 556502-8619 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Rosengren & Walldén Redovisning AB

Bolaget skall bedriva bokförings- och redovisningstjänster samt därmed förenlig verksamhet.

I Rosengren & Walldén Redovisning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Walldén, Jöns-Mårten Sebastian som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosengren, Patrik Bror-Einar som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosengren, Lotte Gunilla som är född 1974 och har titeln Suppleant, Wennberg Walldén, Camilla Ann C som är född 1980 och har titeln Suppleant, Gummesson, Mats Lage Ronny som är född 1962 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor.