Holding E & N AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Holding E & N AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. Holding E & N AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Holding E & N AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556508-6633.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 073-3424106 alternativt besöka eller skicka post till Holding E & N AB på följande adress V. Tommarp 50, 231 93, Trelleborg.

Holding E & N AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I Holding E & N AB så sitter följande personer i styrelsen: , Åkerblom, Karin Elisabeth Branca som är född 1962 och har titeln Suppleant , , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet skall bestå av att idka affärsverksamhet och inneha agenturer inom sektorn beklädnad. Därutöver skall bolaget köpa, sälja och förvalta aktier och andra värdepapper och annan fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.