Bil-Larsson i Trelleborg Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall köpa och sälja bilar och aktier, utföra bil- reparationer samt bedriva reservdelsförsäljning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bil-Larsson i Trelleborg Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är Bil-Larsson i Trelleborg Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 1995-02-14 så skapades Bil-Larsson i Trelleborg Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Bil-Larsson i Trelleborg Aktiebolag har haft det sedan 1995-01-01.

Bil-Larsson i Trelleborg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556509-7416 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Trelleborg.

Just nu är Bil-Larsson i Trelleborg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bil-Larsson i Trelleborg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0410-15380 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bil-Larsson i Trelleborg Aktiebolag är Broberg, Sven Håkan som är född 1966 och har titeln VD, Broberg, Sven Håkan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Broberg, Paul Inge som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Broberg, Sven Inge som är född 1938 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor.