Per Dannegård Marketing AB

Skåne län

Information

556518-4677 är organisationsnummer för företaget Per Dannegård Marketing AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Per Dannegård Marketing AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Per Dannegård Marketing AB finns i.

Per Dannegård Marketing AB har varit registrerat sedan 1995-07-11 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Per Dannegård Marketing AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Per Dannegård Marketing AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Per Dannegård Marketing AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Per Dannegård Marketing AB så kan ni göra det på telefon genom 0410-19993 eller genom brev på följande adress:
KAPELLGATAN 6 3 TR, 231 45, Trelleborg

Bolaget skall bedriva konsultationer och marknadsföring mot restaurang- och turistbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Per Dannegård Marketing AB och det är Dannegård, Per Jonas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svedberg, Hans Gunnar som är född 1964 och har titeln Suppleant, Palm, Jan Robert som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,