TIGTECH AB

Skåne län

Information

TIGTECH AB är ett av många företag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som TIGTECH AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TIGTECH AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

TIGTECH AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1995-07-31. Men sedan 1998-01-01 så har TIGTECH AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Liljeborgsg. 1, 231 52, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TIGTECH AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5181190.

Trelleborg arbetar för att företag som TIGTECH AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TIGTECH AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall utföra svetsarbete, främst i rostfritt stål och aluminium, tillverkning av industridetaljer i egen lokal och hos kund, montage och installationsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TIGTECH AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TIGTECH AB och det är följande personer, Magnusson, Ernst Åke som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hassander, Mats Sven-Olof som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Jan Anders Stellan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultén, Johan Sven som är född 1961 och har titeln Suppleant, Pettersson, Bernt Erik som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor.Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TIGTECH AB är 556524-8365.