TCT, Trelleborgs Combi Transport AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Trelleborg och TCT, Trelleborgs Combi Transport AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och TCT, Trelleborgs Combi Transport AB är ett av dem. Statusen för TCT, Trelleborgs Combi Transport AB är att Bolaget är aktivt.

TCT, Trelleborgs Combi Transport AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-08-31. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Trelleborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som TCT, Trelleborgs Combi Transport AB ska trivas.

TCT, Trelleborgs Combi Transport AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Trelleborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva internationell transportverksamhet i förening med kringliggande uppdrag i form av spedition, logistik och lagring och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TCT, Trelleborgs Combi Transport AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är TCT, Trelleborgs Combi Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med TCT, Trelleborgs Combi Transport AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0410-19525.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med TCT, Trelleborgs Combi Transport AB är Svensson, Mats-Åke Robert som är född 1959 och har titeln VD, Svensson, Mats-Åke Robert som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Mats Göran Torgny som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars Bertil Rickard som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bo Rune Kenneth som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnshed, Tom Jerry som är född 1961 och har titeln RevisorBDO Nordic Trelleborg AB som är född och har titeln Revisor, .

TCT, Trelleborgs Combi Transport AB har 556525-4736 som sitt organisationsnummer.