Finaredin Förvaltnings AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva travhästverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Finaredin Förvaltnings AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är Finaredin Förvaltnings AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 1995-09-29 så skapades Finaredin Förvaltnings AB och företaget är har ej F-skattsedel.

Finaredin Förvaltnings AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-10-05

556526-0444 är organisationsnummret för företaget som finns i Trelleborg.

Just nu är Finaredin Förvaltnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Finaredin Förvaltnings AB så går det att nå dem via telefon på 0410-42372 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Finaredin Förvaltnings AB är Lienau, Freddie Erwin Franz som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Anna Eva-Marie som är född 1969 och har titeln Suppleant, Christensson, Kent Thomas Walter som är född 1962 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .