Öresunds Försäkringsbyrå i Trelleborg AB

Skåne län

Information

I Trelleborg finns det ett Aktiebolag som heter Öresunds Försäkringsbyrå i Trelleborg AB. Det finns flera verksamheter som liknar Öresunds Försäkringsbyrå i Trelleborg AB i Skåne län. Trelleborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Öresunds Försäkringsbyrå i Trelleborg AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1996-07-08 så har Öresunds Försäkringsbyrå i Trelleborg AB varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Öresunds Försäkringsbyrå i Trelleborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Trelleborg.

Vill man komma i kontakt med Öresunds Försäkringsbyrå i Trelleborg AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Öresunds Försäkringsbyrå i Trelleborg AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva försäkringsförmedling och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lendt, Klaus Peter Herbert som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lendt, Christa Maria som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Öresunds Försäkringsbyrå i Trelleborg AB har 556532-5627 som sitt organisationsnummer.