N o S Svenssons Maskinstation & Verkstad AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns N o S Svenssons Maskinstation & Verkstad AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. N o S Svenssons Maskinstation & Verkstad AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

N o S Svenssons Maskinstation & Verkstad AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556533-0098.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0410-10321 alternativt besöka eller skicka post till N o S Svenssons Maskinstation & Verkstad AB på följande adress V. Vemmerlöv Åkaregården, 231 94, Trelleborg.

N o S Svenssons Maskinstation & Verkstad AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1996-01-01.

I N o S Svenssons Maskinstation & Verkstad AB så sitter följande personer i styrelsen: Svensson, Sven Inge som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Svensson, Gertrud Anna Maria som är född 1955 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva lantbruk med djuruppfödning, maskinstation, maskin- o fordonsreparationer, entreprenadverksamhet samt åkeri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.