Prolog Rehabilitering AB

Skåne län

Information

Prolog Rehabilitering AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Prolog Rehabilitering AB finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Prolog Rehabilitering AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Prolog Rehabilitering AB har haft sedan 1997-01-01. Prolog Rehabilitering AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Prolog Rehabilitering AB så kan ni göra det genom att skicka er post till PER ALBIN HANSSONS VÄG 41, 214 32, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-6501452.

Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Prolog Rehabilitering AB Privat, ej börsnoterat.

Prolog Rehabilitering AB har idag 556535-8107 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Prolog Rehabilitering AB

Bolaget skall bedriva öppenbehandling av alkohol- och drog- beroende i kombination med arbete på den egna arbetsplatsen eller arbetslivsinriktad rehabilitering, i anslutning därtill bedriva förebyggande arbete i form av information och utbildning, äga och förvalta fast och lös egendom samt förenlig verksamhet.

I Prolog Rehabilitering AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sperling, Kent Erik Tommy som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Sperling, Linn Elise som är född 1978 och har titeln Suppleant, Theander, Ann Charlotte som är född 1959 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .