Evince Development Aktiebolag

Skåne län

Information

Evince Development Aktiebolag är ett företag som finns i Trelleborg. I Evince Development Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ask, Jan Fredrik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, le Grand Ask, Marie Desirée som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lönnegren, Björn-Peter Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Lönnegren Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Evince Development Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Evince Development Aktiebolag på telefon 070-6646933.

Bolaget skall arbeta inom följande områden: att som generalagent agent marknadsföra produkter inom alternativ sjukvård inom främst Östersjöregionen (inklusive Sverige), som konsulter inom säljträning, chefsutveckling och export import hjälpa företag globalt till utveckling, utveckla patent och affärsidéer globalt, till kommersiella framgångar.

Idag är Evince Development Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Evince Development Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Evince Development Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Evince Development Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Evince Development Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Evince Development Aktiebolag har 556538-1778 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.