ÄrrEnn Förvaltning AB

Skåne län

Information

ÄrrEnn Förvaltning AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där ÄrrEnn Förvaltning AB finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. ÄrrEnn Förvaltning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. ÄrrEnn Förvaltning AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till ÄrrEnn Förvaltning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tegelslagareg. 5, 231 33, Trelleborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är ÄrrEnn Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat.

ÄrrEnn Förvaltning AB har idag 556542-6029 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Nilsson, Bengt Åke Roland är den som för stunden ansvarar för ÄrrEnn Förvaltning AB

Bolaget skall äga och förvalta aktier, bedriva marknadsföring ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I ÄrrEnn Förvaltning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Bengt Åke Roland som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Karl Bengt Mattias som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Olof Andreas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson Clarin, Lars Eric Rudolf som är född 1948 och har titeln Suppleant, Argelius, Anders Christer som är född 1949 och har titeln Revisor, Yngve Lindells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.