INEOS NOVA Sweden AB

Skåne län

Information

556544-8858 är organisationsnummer för verksamheten INEOS NOVA Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som INEOS NOVA Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som INEOS NOVA Sweden AB finns i.

INEOS NOVA Sweden AB har varit registrerat sedan 1997-08-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för INEOS NOVA Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

INEOS NOVA Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för INEOS NOVA Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Heide, Nils Inge

Vill ni komma i kontakt med INEOS NOVA Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 0410-52300 eller genom brev på följande adress:
Strandridareg. 1, 231 61, Trelleborg

Bolaget skall tillverka och driva handel med polystyren, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med INEOS NOVA Sweden AB och det är Heide, Nils Inge som är född 1948 och har titeln VD, Pugh, Martin som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Rimmer, Mathew Dominic som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Heide, Nils Inge som är född 1948 och har titeln Suppleant, Woudstra, Bentley Martin som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Mouchard, Kerstin Anne-Marie som är född 1952 och har titeln RevisorLarsson, Ann-Helen Carina som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,