RedoService Susanne Trulsson Aktiebolag

Skåne län

Information

RedoService Susanne Trulsson Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där RedoService Susanne Trulsson Aktiebolag finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. RedoService Susanne Trulsson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket RedoService Susanne Trulsson Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. RedoService Susanne Trulsson Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till RedoService Susanne Trulsson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kontinentg. 2, 231 42, Trelleborg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0410-16684.

Trelleborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är RedoService Susanne Trulsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

RedoService Susanne Trulsson Aktiebolag har idag 556547-3583 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för RedoService Susanne Trulsson Aktiebolag

Bolaget skall bedriva redovisning och administration samt idka därmed förenlig verksamhet.

I RedoService Susanne Trulsson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Trulsson, Åse Susanne som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Trulsson, Bengt Olof Håkan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Herbst, Carina Karolina som är född 1968 och har titeln Revisor, Scania Revisorer Jan Christensson AB som är född och har titeln Revisor, .