Sebro Maskin Servin & Brorsson AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Sebro Maskin Servin & Brorsson AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. Sebro Maskin Servin & Brorsson AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Sebro Maskin Servin & Brorsson AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556548-2493.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0410-27036 alternativt besöka eller skicka post till Sebro Maskin Servin & Brorsson AB på följande adress Verkstadsg. 3, 231 66, Trelleborg.

Sebro Maskin Servin & Brorsson AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Sebro Maskin Servin & Brorsson AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Servin, Per Henrik som är född 1960 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva reparation, service och försäljning av lantbruksmaskiner och entreprenadmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.