Hans Holmberg Livs i Anderslöv AB

Skåne län

Information

Hans Holmberg Livs i Anderslöv AB är ett av många verksamheter som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Hans Holmberg Livs i Anderslöv AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hans Holmberg Livs i Anderslöv AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Hans Holmberg Livs i Anderslöv AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-12-05. Men sedan 1998-01-01 så har Hans Holmberg Livs i Anderslöv AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Norreg. 2, 231 70, Anderslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hans Holmberg Livs i Anderslöv AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-20820.

Trelleborg arbetar för att verksamheter som Hans Holmberg Livs i Anderslöv AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hans Holmberg Livs i Anderslöv AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall som medlem i ICA Förbundet bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hans Holmberg Livs i Anderslöv AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hans Holmberg Livs i Anderslöv AB och det är följande personer, Holmberg, Hans Mattias som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Anna Birgitta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Sassler, Tord Erik som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hans Holmberg Livs i Anderslöv AB är 556549-6253.