Maries Friskvård för Häst & Ryttare AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Maries Friskvård för Häst & Ryttare AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. Maries Friskvård för Häst & Ryttare AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Maries Friskvård för Häst & Ryttare AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556552-5382.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0410-45080 alternativt besöka eller skicka post till Maries Friskvård för Häst & Ryttare AB på följande adress Syllv. 19, 231 36, Trelleborg.

Maries Friskvård för Häst & Ryttare AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Maries Friskvård för Häst & Ryttare AB så sitter följande personer i styrelsen: , Fridsten, Jan Åke som är född 1953 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Aktiebolagets verksamhet ska vara att utföra kroppsterapi för häst och ryttare samt försäljning av häst- och hälsoprodukter och därmed förenlig verksamhet.