HEKA Jordbruks AB

Skåne län

Information

HEKA Jordbruks AB är en verksamhet som finns i Trelleborg. I HEKA Jordbruks AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ellerström, Hans Otto som är född 1949 och har titeln VD, Ellerström, Hans Otto som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Ragnar Christoffer som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Albertson, Tun Sven Truls Jörgen som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Henningsson, Sven Gunnar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensson, Jan Erik som är född 1958 och har titeln RevisorScania Revisorer Jan Christensson AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med HEKA Jordbruks AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå HEKA Jordbruks AB på telefon 040-487494.

Bolaget skall äga lantbruksmaskiner, tillhandahålla maskintjänster till lantbruk, förmedla maskintjänster, bedriva konsultverksamhet inom lantbrukssektorn ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är HEKA Jordbruks AB av bolagstypen Aktiebolag.

HEKA Jordbruks AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

HEKA Jordbruks AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och HEKA Jordbruks AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för HEKA Jordbruks AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

HEKA Jordbruks AB har 556555-5124 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.