Wetterholmska Designkompaniet AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva grossistverksamhet inom presentartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wetterholmska Designkompaniet AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är Wetterholmska Designkompaniet AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 1998-09-22 så skapades Wetterholmska Designkompaniet AB och verksamheten är har F-skattsedel Wetterholmska Designkompaniet AB har haft det sedan 1999-01-01.

Wetterholmska Designkompaniet AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556560-3007 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Trelleborg.

Just nu är Wetterholmska Designkompaniet AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Wetterholmska Designkompaniet AB så går det att nå dem via telefon på 070-701340 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wetterholmska Designkompaniet AB är Wetterholm, Dennis som är född 1946 och har titeln VD, Wetterholm, Dennis som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Wetterholm, Nicolai som är född 1976 och har titeln Suppleant, Månsson, Kim Jeanette som är född 1957 och har titeln Revisor, .