AB Seklets Hus Besiktningar J.E. Persson

Skåne län

Information

AB Seklets Hus Besiktningar J.E. Persson är ett bolag som finns i Trelleborg. I AB Seklets Hus Besiktningar J.E. Persson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Clauss, Heinz Kurt som är född 1942 och har titeln Likvidator, Lönnegren, Björn-Peter Anders som är född 1954 och har titeln Revisor, Lönnegren Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med AB Seklets Hus Besiktningar J.E. Persson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå AB Seklets Hus Besiktningar J.E. Persson på telefon 0410-29363.

Bolaget skall bedriva överlåtelsebesiktningar, kvalitetssäkrings- frågor, rituppdrag, energibalansberäkningar, fuktmätningar och rådgivning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är AB Seklets Hus Besiktningar J.E. Persson av bolagstypen Aktiebolag.

AB Seklets Hus Besiktningar J.E. Persson är ett av många bolag som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

AB Seklets Hus Besiktningar J.E. Persson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och AB Seklets Hus Besiktningar J.E. Persson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för AB Seklets Hus Besiktningar J.E. Persson så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

AB Seklets Hus Besiktningar J.E. Persson har 556563-4465 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.