Aktiebolaget Renva Städ

Skåne län

Information

Aktiebolaget Renva Städ är ett av många bolag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Renva Städ finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Renva Städ är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Aktiebolaget Renva Städ som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-12-16. Men sedan 1999-01-01 så har Aktiebolaget Renva Städ varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nyg. 21, 231 44, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Renva Städ så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-43810.

Trelleborg arbetar för att bolag som Aktiebolaget Renva Städ ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Renva Städ. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall utföra städentreprenader, äga och förvalta aktier och värdepapper samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Renva Städ är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Renva Städ och det är följande personer, Hörgren, Kerstin Barbro Margareta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hörgren, Bengt Erik Tommy som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Renva Städ är 556563-9449.