RIJO Håltagning AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns RIJO Håltagning AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. RIJO Håltagning AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

RIJO Håltagning AB är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556564-0744.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0410-25460 alternativt besöka eller skicka post till RIJO Håltagning AB på följande adress Tingberga , 274 94, Skurup.

RIJO Håltagning AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I RIJO Håltagning AB så sitter följande personer i styrelsen: , Jönsson-Fin Johansson, E A Elisabet som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tjänster inom betonghåltagning - borrning - sågning, montagearbeteten och demonteringsarbeten i samband med håltagning samt därmed förenlig verksamhet.