Anna-Lena Lindblad AB

Skåne län

Information

556565-2871 är organisationsnummer för verksamheten Anna-Lena Lindblad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anna-Lena Lindblad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Anna-Lena Lindblad AB finns i.

Anna-Lena Lindblad AB har varit registrerat sedan 1999-01-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-03-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anna-Lena Lindblad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-01.

Anna-Lena Lindblad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Anna-Lena Lindblad AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Anna-Lena Lindblad AB så kan ni göra det på telefon genom 073-5424435 eller genom brev på följande adress:
Primulav. 2, 231 76, Beddingestrand

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom vård och affärs- utveckling samt förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Anna-Lena Lindblad AB och det är Rosvall, Lars Bertil Tomas som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Anna-Lena som är född 1960 och har titeln Suppleant, Månsson, Kim Jeanette som är född 1957 och har titeln Revisor,