Vindstyrka i Trelleborg AB

Skåne län

Information

556571-3772 är organisationsnummer för verksamheten Vindstyrka i Trelleborg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vindstyrka i Trelleborg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som Vindstyrka i Trelleborg AB finns i.

Vindstyrka i Trelleborg AB har varit registrerat sedan 1999-05-25 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vindstyrka i Trelleborg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-20.

Vindstyrka i Trelleborg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vindstyrka i Trelleborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Stürken, Kurt Nicolas Joachim

Vill ni komma i kontakt med Vindstyrka i Trelleborg AB så kan ni göra det på telefon genom 040-143580 eller genom brev på följande adress:
Stenåldersg. 19, 213 76, Malmö

Bolaget skall uppföra vindkraftverk, producera och sälja energi ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vindstyrka i Trelleborg AB och det är Stürken, Kurt Nicolas Joachim som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, von Schwerin, Carl Johan Frees som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Stürken, Karin Annelise Rosel som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Molin, Rolf Egon Göran som är född 1949 och har titeln Revisor,