Trelleborgs Entreprenad Service Aktiebolag

Skåne län

Information

Trelleborgs Entreprenad Service Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Trelleborg. Det är nämligen den kommunen som Trelleborgs Entreprenad Service Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Trelleborgs Entreprenad Service Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Trelleborgs Entreprenad Service Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-07-09. Men sedan 1999-01-01 så har Trelleborgs Entreprenad Service Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till V. Vallg. 24, 231 64, Trelleborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Trelleborgs Entreprenad Service Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0410-17980.

Trelleborg arbetar för att bolag som Trelleborgs Entreprenad Service Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Trelleborgs Entreprenad Service Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva markbearbetning, grävningsentreprenader samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Trelleborgs Entreprenad Service Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Trelleborgs Entreprenad Service Aktiebolag och det är följande personer, Jönsson, Jan Christian Kenny som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jönsson, Jan Christer Andreas som är född 1977 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Trelleborgs Entreprenad Service Aktiebolag är 556572-9893.