Windscape AB

Skåne län

Information

Windscape AB är en verksamhet som finns i Trelleborg. I Windscape AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Börjesson, Carl Gustaf Lennart som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Börjesson, Viola Catharina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Andersson, Jan William Harry som är född 1953 och har titeln Revisor, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Windscape AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Windscape AB på telefon 070-5945222.

Bolaget skall bedriva energiproduktion vindkraft samt Carolinan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Windscape AB av bolagstypen Aktiebolag.

Windscape AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Trelleborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Windscape AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-05-02 och Windscape AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-05-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Windscape AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Windscape AB har 556576-6895 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.