Ting Ute & Inne Syd AB

Skåne län

Information

Ting Ute & Inne Syd AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Ting Ute & Inne Syd AB finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ting Ute & Inne Syd AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ting Ute & Inne Syd AB har haft sedan 2000-01-01. Ting Ute & Inne Syd AB har funnits sedan och 2000-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ting Ute & Inne Syd AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Modeshögsv. 5, 231 92, Trelleborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0410-334737.

Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ting Ute & Inne Syd AB Privat, ej börsnoterat.

Ting Ute & Inne Syd AB har idag 556577-7181 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Klein, Karin Margareta Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Ting Ute & Inne Syd AB

Bolaget skall bedriva caférörelse samt försäljning och till- verkning av inredning, presentartiklar, konst, livsmedel, växter och dagligvaruprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

I Ting Ute & Inne Syd AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Strandqvist, Maud Elisabeth som är född 1944 och har titeln VD, Strandqvist, Maud Elisabeth som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Klein, Karin Margareta som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Strandqvist, Håkan Leonard som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Strandqvist, Susanna Maria som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Kron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln RevisorRevisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor, .