Lady Way AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Lady Way AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. Lady Way AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Lady Way AB är momsregistrerat sedan2000-10-09 och har organisationsnummer 556578-3635.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0411-532323 alternativt besöka eller skicka post till Lady Way AB på följande adress Ö. Vemmenhög 11, 274 54, Skivarp.

Lady Way AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-10-09.

I Lady Way AB så sitter följande personer i styrelsen: , Persson, Leif Niklas som är född 1972 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utbildning inom callcenter, turism och transport, tillverkning, uthyrning och försäljning av undervisningsmaterial, uthyrning av fordon, konsultverksamhet och försäljning inom hotell-, resebyrå- och rederibranscherna, import och export av konfektion, smycken, läder och träprodukter, siden, arrangemang av privatresor och fester, försäljning av hälsoprodukter kurser, utbildningar och seminarier i personlighets och kompetensutveckling och stresshantering, kurser inom broblembaserat lärande och därmed förenlig verksamhet.