Bringa AB

Skåne län

Information

Bolaget skall lantbruksverksamhet, reparation och underhåll av diverse mekanisk utrustning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bringa AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Trelleborg så är Bringa AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Trelleborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Trelleborg och i Skåne län. Redan 1999-12-17 så skapades Bringa AB och verksamheten är har F-skattsedel Bringa AB har haft det sedan 2000-01-27.

Bringa AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-01-27

556581-1279 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Trelleborg.

Just nu är Bringa AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bringa AB så går det att nå dem via telefon på 070-8929122 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bringa AB är Ingvarsson, Mats Otto Anders som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingvarsson, Nils Jan Olof som är född 1970 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Anders Per som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .