Tord Hanssons Byggplåt AB

Skåne län

Information

Tord Hanssons Byggplåt AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där Tord Hanssons Byggplåt AB finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tord Hanssons Byggplåt AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Tord Hanssons Byggplåt AB har haft sedan 2000-01-27. Tord Hanssons Byggplåt AB har funnits sedan och 2000-01-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tord Hanssons Byggplåt AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Dykaregränd 3, 231 62, Trelleborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0410-44040.

Trelleborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Tord Hanssons Byggplåt AB Privat, ej börsnoterat.

Tord Hanssons Byggplåt AB har idag 556582-2136 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tord Hanssons Byggplåt AB

Bolaget skall bedriva byggnadsplåtslageri och takarbeten och därmed förenlig verksamhet.

I Tord Hanssons Byggplåt AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Tord Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ulf Roland som är född 1958 och har titeln Suppleant, Nilsson, Jan Lennart Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Revelino Revision AB som är född och har titeln Revisor, .