PA Walle AB

Skåne län

Information

PA Walle AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Trelleborg som är den kommunen där PA Walle AB finns. I Trelleborg så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. PA Walle AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket PA Walle AB har haft sedan 2000-05-15. PA Walle AB har funnits sedan och 2000-05-15 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till PA Walle AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Svärmarev. 25 B, 231 76, Beddingestrand men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0410-25358.

Trelleborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är PA Walle AB Privat, ej börsnoterat.

PA Walle AB har idag 556583-5799 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Walle, Anne Maria -Walle, Per Olof är den som för stunden ansvarar för PA Walle AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende utveckling av produktion, underhåll och marknad försäljning främst inom livsmedelsområdet samt handel med värdepapper och fastighets- förvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I PA Walle AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Walle, Anne Maria som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Walle, Per Olof som är född 1951 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Bengtsson, Björn David som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .