Eksbo Hönsinge AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Eksbo Hönsinge AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Trelleborg här finns det många olika Aktiebolag. Eksbo Hönsinge AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Trelleborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Eksbo Hönsinge AB är momsregistrerat sedan2001-01-02 och har organisationsnummer 556586-5069.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0410-21024 alternativt besöka eller skicka post till Eksbo Hönsinge AB på följande adress Hönsinge Eksbo, 231 73, Anderslöv.

Eksbo Hönsinge AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-01-02.

I Eksbo Hönsinge AB så sitter följande personer i styrelsen: , Erlandsson, Anita Britt-Mari som är född 1949 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall idka elproduktion, handel och uthyrning av maskiner redskap och fordon, handel med produkter och förnödenheter före- trädesvis inom jordbrukssektorn samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.