EU-tak och fastighetsservice AB

Skåne län

Information

556587-6165 är organisationsnummer för verksamheten EU-tak och fastighetsservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EU-tak och fastighetsservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Trelleborg som är den kommunen som EU-tak och fastighetsservice AB finns i.

EU-tak och fastighetsservice AB har varit registrerat sedan 2000-03-14 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-01-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för EU-tak och fastighetsservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-18.

EU-tak och fastighetsservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Trelleborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för EU-tak och fastighetsservice AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med EU-tak och fastighetsservice AB så kan ni göra det på telefon genom 0410-40562 eller genom brev på följande adress:
Tommarpsv. 153, 231 66, Trelleborg

Bolaget skall bedriva takläggning och fastighetsservice och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EU-tak och fastighetsservice AB och det är Persson, Leo Thomas som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Thomas Fredrik som är född 1975 och har titeln Suppleant, Henriksson, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor,